|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Kadinlar denizi plajının sonundaki 2 otelin bahçesinden giderek belirtilen iskleye gelirsiniz, yazın geçişe izin vereceklerini tahmin etmiyorum. Oldukça derin dip kumluk ve serit yosunluk. Çipura, mırmır, sivriburun,vs yapar. Özellikle iskelenin solundan açık denize doğru iri bir kurşunla 50-60 mt atarsanız , çipura çekmek olası zaten gezi ve balıkçı teklerini açıkta avlanırken rahat rahat görürsünüz. Çekerken hızlı bir şekilde zıplatra zıplata çekmek gerekir, dip yoğun yosun.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() efsane yer, forumda geniş bir açıklama bulabilirsiniz, 2 hafta önce gittik içimize sinmedi başka yerlere gittik.
Mezarlığın tam önü, oldukça sığ, dip çamurluk ve çok alçak, mezarlığın arkasından dolaşarak balık çiftliğini karşınıza alırsanız daha derin, dip taşlık. Avlanmadığım için birşey yazamıyorum |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Eskişehir bölgesi sakarya nehri | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 01-06-2012 15:46 |
Fethiye bölgesi balik avi | müzikcibaris | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 17-03-2009 11:17 |
balıkesir-dursunbey bölgesi hakkında yardım | Tungaalp_07 | TATLI SU AVI | 0 | 10-11-2007 14:50 |
Eskişehir bölgesi Dodurga barajı | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 01-10-2007 21:18 |
Uydudan avlandığınız bölgeyi görmek için. | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 27-11-2005 21:17 |