|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
__________________
Savaş ÖZCAN 1974 - ADANA İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR.. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlginç, denemek lazım. Özellikle yaz başında bahçe bakımsızken bizim evin bahçesinden torbalar dolusu çıkıyor temizlikte, o zaman balık kalmayacak denizde demek ki
![]()
__________________
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() mert bu yemi nadir de olsa yayın avında kullananlar da var...özellikle karabalık (bizim burada bu balığa "sekizbıyık" derler) bu yemi tercih ediyor...tabi bu balığın eti burada pek tercih edilmiyor...hatta bi çok balıkçı bu balığı yakalayınca geri bırakıyor (daha doğrusu bi çoğu suya uzak bi yere fırlatıp atıyor...ama bu balık enteresan balıklardandır eğer öldürmeden atarlarsa sürünerek suya tekrar dönebiliyor)...
rastgelsin... |
||
![]() |