|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Saygıdeğer Erhan abicim takdireşayan sabrınızı ben de kutluyorum ama bir yerde yanılıyorsun ben istediğim balığı değil sizlerin talepleri doğrultusunda balık çektim abi.Hatırlarsan mert "bir de karagöz çek kardeşim tam olsun" dedi,karagöz geldi...Şayet ben istediğim balığı çekseydim(kefal & levrek) vay vay vay senin haline dicem ama bu konuda haldunumun bir tabiri var onu söyleyemicem şimdi burda...Siteyi kapatırlar falan
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() onur şansın daim olsun çatlatıyorsun ortalığı yıkılıyoooooooooo vallaaaaaa
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet günü tek kelimeyle özetlemek gerekirse "harika" denebilir ama detaylara girmek istiyorum.
Akşam ıldırdan dönüyorum telefon çaldı homurdana homurdana cebimden çıkardım bir baktım adnan abi hemen lafa girdi yarın gümüldürdeyiz hazır ol 1 kişi bulursan iyi olur teknede boş yer var dedi o an onur abiye sordum o an yok gelmiycem dedi. Eve geldim hemen oltaları hazırlamaya başladım telefon çaldı onur abi arıyor tago fazla minder varsa getirirmisin diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu güzel günü yaşamamda katkısı olan tüm abilerime teşekkürlerimi sunuyorum inşallah daha güzel balıklı avlarımız olur. son olarak avınız kanlı ve canlı olsun diyorum alayan anlar ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bravo arkadaşlar,ne güzel toplanıp gitmişsiniz,üstelik çokta eğlendiğinizin Taygun yazısından anlaşılıyor.Umarım 2007 başlangıçı da 2006 nın finali gibi olur...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() negüzel ya.. onur atmış havasını eminim çalımından geçilmemiştir. bu arada bende o canım ahtapotun kaçtığına çok üzüldüm. ne güzel olurdu salatası..... bu tür kaçakları önlemek için portatif kepçe aldım katlanıyor katlanınca 1 karış oluyor. açılınca aşağı yukarı 5 kg.çekiyor. gelince deneriz...yanımızda rahatlıkla taşıyabiliriz. balıkçı kepçesiz olmaz abiiiiiiiiiiii
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() İlker abicim bu resimleri eklemiycektim ama madem ahtapota sende üzüldün üzüntünü biraz hafifletelim amortiler bunlar
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() hemen akabinde ve detayında balıkları pişirmeye başladım balığa hasret kalmıştım eminim sende hasretsindir ilker abicim gel hemen bünyeye egenin leziz balıklarını enjekte edicez rakı eşliğinde
![]() (kıyafetler balıkta giydiklerim hatta berede kafada hala)
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() Buda yakın çekimm canı çekenler ekrana ekmeğini banabilir
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() birader çatlattın beni.... perişan oldum yine... negüzel kokuyor o tava yaaaaa üffff çıtır çıtır. roka salatası veeeeeeeeeeeee üffff valla bi tarafım düşecek arkadaş gösterme bana şunları.. nasıl uyucam ben şimdi... yarında mesaiiii
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() tagooo minder bendeeeeee kalmışşşşşş o minere onur oturduysa asla vermemmmmm
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17/12/2006 sığacık-gerence raporu | giritli | DENİZ AVI KARADAN | 28 | 18-12-2006 21:31 |
Gümüldür Raporu (5 Ağustos 2006) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 41 | 16-08-2006 21:34 |
kordon raporu 22.06.2006 | obivan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 22-06-2006 10:38 |
18 Mart 2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-03-2006 04:27 |
04.03.2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 12-03-2006 06:42 |