|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çanta tanzimi şahane olmuş,Ama kullanırkende hakkını vermek lazım,emeklerin boşa gitmesin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İçtenlikle söyleyebilirim ki Muvaffak abi gördüğüm avcılar içerisinde en tertipli düzenli ve sistemli çantaya sahip insandır.
Yeni çantan hayırlı olsun muvaffak abicim harika düzenli olmuş eh zaten içeriği biliyordum yok yokkk ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi valla başlığı görünce korktum bir an, bütün malzemeleri sayarsan forum kaldırmayabilir diye
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() teşekkürler beyler kapak üstü bölmeleri unutmuşum onlarıda vereyim tam olsun.bunlar benim yaptıgım su üstü kefalleri için şamandralar..mert ve taygun bilir..
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bu çantaya gelen ilk balıkları fotolarsan seviniriz. hayırlı olsun bol avlarda kullanırsın inşallah.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() eyvallah dostlar...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abicim cantana hasta kaldım aman nazar değmesin ben manisada bu tür Raflı canta bulamadım yaa seninkisi süpermiş sonra buldum bitane ama seninki kadar bölmeleri yok güle güle kullanman dileğiyle
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Dikkat!!!! | Bornovalı | METEOROLOJİ | 19 | 31-12-2009 09:42 |
Dikkat dikkat | mufi | Resmi Avcılık Duyuruları | 3 | 24-10-2007 07:13 |
dikkat | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 2 | 14-07-2007 22:56 |