|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tago tavası demiş ama kırlangıçın en tercih edilen iki yemeği çorbası ve buğulamasıdır
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abicim tecrübeyle sabittir dayımın balıkçılık yaptığı dönemlerde ağdan bazen tek bir tane çıkardı eh tekne şartlarında çorba yapmak pek mümkün değil tavasını yapardık tadı yinede şahane beyaz etli bir balık
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ersen bilgi için teşekkürler...tel terazi beden olarak tanımlanmış bi takım var...geçenlerde forumda onunla ilgili bi görüntü vardı...sanırım takım çeşitlerinin içindeydi...ne için kullanıldığını merak etmiştim...paylaştığın dosyada kırlangıç balığının klasik takımlarından biri olduğu belirtilmiş...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() etine hayran olduğum bir balık balık tezgağında karşılaştığımda aldığım bir tür ne yapalım oltaya çok sık denk gelmiyor bizde para verip alıyoruz
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bir keresinde şans eseri bana denk gelmişti.özellikle karın yüzgeçlerindeki parlak renklere hayran olmuştum.değişik bi balık...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |
Kırlangıç Balığı Nedir ? | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 0 | 15-07-2009 19:44 |
Kırlangıç Balığı Hakkında | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 0 | 14-06-2009 00:51 |
kırlangıç ve dülger | turkerozturk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 20-12-2005 01:40 |