|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() rauf abinin yukarıda resmini verdiği çapa benim kullandığım çapanın bir benzeri... 4.80 polyester bir teknem var. ben çok memnunum bu çapadan. teknede fazla yer kaplamıyor. kumda, çamurda ve taşlık yerlerde süper iş görüyor. bu güne kadar hiç -taratma- olayı yaşamadım. taşa takıldığında elimle sökemediğim oldu ancak tekne motoruyla taştan bile sökülüyor. tabii kollar düpgüzgün geliyor.
zincir 2m yerine 3m; halatıda en az 12'lik seçerseniz daha sağlıklı olacağına eminim. (halatın kalın olması çekerken el acıtmaması içindir.) RASTGELSİN. |
||
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alabalığın değişik metotlarla yetiştiriciliği -5- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 21-07-2009 12:54 |
Değişik ve çok kullanışlı kamış sabitleme aparatı | necobey | Diğer Malzemeler | 5 | 13-07-2008 17:15 |
Birkaç değişik balık.. | varior | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-04-2007 14:37 |
Renk Körü müsünüz? değişik bir test | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 11-12-2005 22:08 |