Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > ZIPKINLA SUALTI AVI

ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey.




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 17-01-2007, 12:51   #13
varior
Kaptan
 
varior kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 11.12.06
Şehir: Adana
Mesaj Sayısı: 474
Varsayılan

bazı avcı abilerimizden duyuyorum yılan balığı çok yağlı olduğu için ızgarada pişirilme esnasında yağı çok aktığından dolayı, sürekli soğuk suyla teması (suya batırıp çıkartma-ateşe koyma) gerekiyormuş, eğer sürekli ateş üstünde kalırsa ortada balık filan kalmazmış... teknik bir pişirme yöntemi.. ama çok lezzetli olduğu söyleniyor daha hiç yemedim..
__________________
Savaş ÖZCAN
1974 - ADANA
İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR..
varior Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
herkese slm ve ilk soru shafak Tanışma 19 03-10-2007 23:46
Bir Soru - BLACK SHARK TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 13 18-05-2007 10:12
yeni üye ve soru mehmet Tanışma 13 17-04-2007 22:14
soru???:) Emre TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 5 14-02-2007 12:04
Soru vurgun Öneriler, Eleştriler, İstekler 10 13-02-2007 13:33


Saat 18:39.