![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
eğer takımı elde tutarak kullanıcaksan sorun olmaz hatta faydası bile olabilir ama takımı bırakıp balığın kendiliğinden yakalanmasını bekliceksen o zaman problem şu... iğnenin üstündeki çok sayıdaki boncuklar ilk başta balığın dikkatini çekerken yemi ağızlayan balık buncuklarıda ağızlar ise ürküp yemi kusabilir diye düşünüyorum...bu arada sırtılar için kullanılar sahteler genellikle kırmızı yada yeşil oluyor diyemeyiz...avlamayı düşündüğün balığın o merada yemekten hoşlandığı balık cinsi ne ise ona uygun sahte yem kullanman en doğrusu olur diye düşünüyorum...bunu sadece kalamar için söyleyebiliriz belki...çünkü erkek mercanın olduğu yerde genellikle kalamar da olur ve o kırmızı tonları daha iyi iş yapar diyebiliriz...ama sahte balıklarda o kadar çok alternatif varki sadece kırmızı ve yeşille sınırlı kalmak pek akıl karı değil gibi geliyor bana...
Bu mesaj en son " 02-02-2007 " tarihinde saat 11:47 itibariyle giritli tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yengecin takılması ile ilgili video | giritli | Yengeç | 17 | 27-10-2009 12:02 |
Oltaya AB engeli! | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 01-06-2009 08:40 |
Boru kurdu | Anıl ÜNALAN | Boru Kurdu, Solucan | 11 | 07-12-2007 23:37 |
yengecin takılması ile ilgili video -2- | giritli | Yengeç | 5 | 02-03-2007 00:25 |