|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Tago,logon hemen üsteki rar lı dosyanın içinde,sınavlar yoğun galiba
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() erol abi sitede komple yasak avcılık karşıtı bir bölüm oluşturmayı planlıyorum onun için eklemedim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
|
![]() Selam Tago,
seni sonuna kadar destekliyoruz,Dökümanlar bölümüne, (12 AĞUTOS 2004 TARİH VE 25551 SAYILI RESMİ GAZETE’DE YAYINLANMIŞTIR) DENİZLERDE VE İÇ SULARDA AMATÖR (SPORTİF) AMAÇLI SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞINI DÜZENLEYEN 36/2 NUMARALI SİRKÜLER ini ekledim,sevgilerimle |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar, bilmem farkında mısınız ama, bu başlık suyun kirliliği idi. Her zamanki patavatsızlığım ve konuyu dağıtma özelliğim yüzünden konu tırıvırıya geldi
![]() Allahtan bu seferki dağıtma işini güzel yaptım. Sıkıntı yaratan bir konuya dağıttım asıl konuyu. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() uzman abi konu dağılacaksa böyle dağılsın sorun değil zaten suyun kirliliği hakkında ilk sayfada baya yazı var ki benimde bir yazım var üzülmeye gerek yok güzel bir konu oldu bu.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Selam arkadaşlar,
uzman arkadaşımın dediği gibi,suyun kirliliğinden bahsederken, avlanma kirliliğine geldi iş.Sonuçta ikisi de kötü ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaw arkadaşlar bana karşı hoşgörünüz çok fazla.... Ortamı bozsam da hoşgörüyorsunuz. Konuyu başka bir kanala yönlendirdim yaw. Biraz eleştirin. Ahhh Doktorcum ahhhh seni aramaz mıyım şimdi ben?
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Işte Suyun Iyileştirici Gücü | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 28-08-2007 10:13 |