![]() |
#12 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar size bir kıyak yapayım da kalamar nasıl pişer bir deneyin.
1)SOS: 1 Kutu Bira, 1 Şişe Maden Suyu, 1 Yemek kaşığı Şeker, 1 Yemek Kaşığı Karbonat ve 1 Adet Limonun Suyu Bunları bir kaba doldurun. Kalamarları yada sübyeleri halka halka doğrayıp içine gömün. En az 12 saat dolabın altında dursun. Kızartma yaparken süzün ama yıkamayın lütfen. 2) Bol kızartma yağını kızgın yapın "önemli". Süzülen halkaları beyaz unda çalkalayıp sirkeleyin hoppa tavaya ama dikkat edin patlarlar. Dışı altın sarısı olana kadar tavayı sallayarak kızartın bir peçetenin üstüne alın hemen soğuk bir bira açın . Yakında olupta çağırmayanın ahrette yakasına yapışırım bilinmiş ola. Hadi afiyet olsun.
__________________
CUMHUR "Sıkıntılı Balıkçı" [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 23/05/1953 Mersin/Erdemli A Rh +
"Alkolsüz & Nicotinsiz" |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalamar mı? canavar mı? | delvel | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 22-02-2012 16:56 |
Kalamar avı.. | Kamil ESEN | Kalamar-Sübye | 21 | 20-09-2011 13:59 |
mordoğanda kalamar avı | kocayusuf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 03-09-2009 21:31 |
kalamar sübye | remzi | Tanışma | 1 | 30-08-2008 20:56 |
Kalamar | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 5 | 12-12-2007 23:03 |