|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Rauf abicim...daha aydınlatıcı olamazdı...saygılar...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili kardeşim Onur tam sana cevap yazacaktım baktım Rauf bey benim yazacaklarımın aynısını yazmış,ister amatör balıkçı teknesi ile ister prof.balıkçı teknesiyle çık tekne donanımı ile ilgili her eksiğin cezası tekne sahibine yazılır,senin sadece bir can yeleğin olması gerekir.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
"senin sadece bir can yeleğin olması gerekir" derken bunun sorumluluğu amatör balıkçıya ait anlamında mı söyledin onu anlayamadım... Şayet öyleyse o kadar takım taklavatın arasına birde can yeleğini ilave edersek yandık abi... ![]() ![]() Birde şu en fazla 4 olta meselesine takıldım abi...SG ve Tarım Müd.söylüyor demişsin...bunun yasal bir dayanağı varmı acaba...yoksa sadece şifaen talep edilmiş birşeymi acaba...bence teknenin istihap haddi ne kadarsa o kadar kişi olta atabilir ama tek kişi için bu sınırlamayı getirmiş olabilirler tabi...Saygılar...
Bu mesaj en son " 15-03-2007 " tarihinde saat 08:41 itibariyle giritli tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() benim bildiğim karadan da 1 kişi en fazla 4 olta atabilir?
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu konuyla ilgili sirkülerde herhangi birşey yazıyormu bilemiyorum ama yazmıyorsa bile çevrede başka avlanan amatörler varsa şayet en azından onlara duyulması gereken saygı babında zaten 4 ve hatta 3 oltadan fazla kullanmamak gerekir diye düşünüyorum....
Gittiğim kıyı avlarında ben en fazla 2 olta kullanıyorum şahsen....Bunu yapmamın sebebi de şansımı ikiye katlamak değil sadece farklı takımlar kullanmak isteyişim oluyor...bir takımı avlanılan meranın özelliklerine göre 3 köstekli sarkıtma takım ya da tek iğneli gezer kurşunlu takımdan yapıyorum... ikinci takımımı ise dipkıbrıslı yapıyorum...Açıkcası bunlar bana yetiyor...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() onur 4 olta ve çapari hariç en fazla 6 iğneye müsaade var sirkülerde ben 4 kamış kullanıyorum ama 14 yaşında oğlum yeme zile yardım ediyor yoksa dediğin gibi 2 olta yeter birine bakarken öbürünü kaçırıyorsun tabii balık bolluğunda
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() amatör balıkçılık sirkülerinde bir amatör balıkçı için olta sayısı cevat beyin bahsettiği sirkülerde belirtilmiş... kişi başı 4 olta çapari hariç 6 iğne ile sınırlandırılmış...bu amatör balıkçı için teknede kıyıda yada iç sularda aynıdır... ancak teknede için belirlenmiş başka bi uygulama varsa konuda bilgisi olan arkadaşların bilgi vermesi çok iyi olur...
bu arada daha önce haldunla bu konuda konuşmuştuk ama sitede yazdık mı hatırlamıyorum... kıbrıs denen takımda toplam iğne sayısı 6 adedi geçerse sirkülere göre yasak bi takımdır...çaparinin tarifi tam olarak yapılmıştır... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
14 yaşında demişsiniz...Abi senin oğlan koca adam olmuş artık yaaa ![]() ![]() Hani niyetlense torun sahibi bile olursun ![]() ![]() Bence oğlanın yeme zile bakıcak yaşı çoktaaaan geçmiş...Bana kalırsa oğlanın şarkı dinleme yaşı geçmiş artık şarkı söyleme zamanı gelmiş...Ne güzel işte abi sen 2 kamışa bakarsın oğlan 2 kamışa gül gibi avlanırsınız... ![]() ![]() ![]() Saygılar,
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Aklıma şimdi geldi bu yeni bir uygulama herhalde ne kadar mantıklı bilmiyorum ama teknede 4 oltadan fazla olta atılmayacakmış benimde S.G. ile birkaç kez istişarem olmuşyu ordan biliyorum birde ilçe tarım müdürlüğündende aynı şeyi söylemişlerdi bana.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Göllerimiz hakkında | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 27-02-2008 21:58 |
katılım Üzerine!! | Rauf | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 16-08-2007 10:04 |
Bursa'dan yeni katılım | denizler prensi | Tanışma | 15 | 17-05-2007 19:04 |
4 kişi 1 katılım | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 09-10-2006 12:59 |
İmg problemi hakkında | rüzgar2 | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 24-12-2005 02:35 |