|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Ulaş ım dedigim gibi bileşik kaplar teorisi sonuçta huni su seviyesinden en az 1/ 1,5m yukarıda olursa hunideki sıvı bir şekilde aşagıya dogru inerek en azından dere sviyesi ile aynı olmasada 30 cm de yukarıda kalsa yinede yavaş bir akıntı ile suya karışır..??
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi garosta deneyebilirsin bilgehan sarp hocamızın sitesinde okumuştum uyguladım evde temizlenen veya alırken balıkları içlerini bir poşete koyup dolaba atıyorum zaten bekleyince iyice kokuyor bir kadın çorabı veya soğan çuvalı içine sandaldan sarkıtıyorum yarım saat içinde balıklar toplanıyor kıyıdanda eski bir misina ile atılabilir kefalin sevdiği bir yem ayrıca özellikle sardalya içi ,sen unuda bu yolla deneyebilirsin
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben izmaritte denedim midyeleri kırdım ayıkladığım karidesleride doldurup saldım suya sonuç balık yokken iyiydi birde bol zamanda süper olacak kanaatindeyim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
yine fikir geldi | mufi | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 23 | 19-08-2007 20:30 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
Bana ilginç geldi.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 02-05-2007 12:52 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |