|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sana sadece teessüf edebiliyorum İsmail Abi, biraz insaf et bize ya
![]() ![]() ![]() ![]() Abicim ellerine sağlık...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Süper av olmuş balıklar şahane...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Guest
|
![]() ismail hemşerim helal olsun bende dün sabah tekneyle sırtı cektim levreğe 3 saat dolaştım daha buralara arzı endam etmemişler anlaşılan selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#34 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abicim vallaha helal olsun diyorum...başkada birşey diyemiyorum...zira halen yutkunmam geçmedi...abi şunun şurasında emekliliğime 22 sene kalmıştı...sayende kafayı gözü kırıcam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili onur,
allah sıhhat ve sağlık içinde o günleri göstersin.ama her bakımdan gençliğinizin kıymetini bilin.allah ömür verdikçe o günler gelecek gelecekte o zamana kadar balıkların durumu nasıl olur bilemem...ben 15-20 sene önce bazı geceler 3-5 kılo sargoz yakalardım. ama şimdi bütün yaz 10-15 sargoz ancak yakalayabiliyorum. balığın nesli bitmez ama galiba balıkda başının çaresine bakmanın yollarını buluyor.kıyıdaki tehlikeleri gördükçe açıklardan (derinlerden) pek kıyıya yaklaşmıyor galiba..
![]() |
![]() |
#37 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail ve iİlker abilerim...Doğru söylüyorsunuz herşeyin başı sağlık...
Ama İsmail abicim sende bizim sağlığımızla oynuyorsun be abi... ![]() ![]() ![]() Malülen emekliliği istememin bir sebebide sizinde dediğiniz gibi ilerde balık malık kalmayacak korkusu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13 mart taşova avı | genc balıkcı tunahan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 14-06-2007 11:04 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
11 Mart Balıklıova | Egeli | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 15-03-2007 15:33 |