Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme > Sardalya, Akyem




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 03-12-2005, 03:08   #5
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 36
Mesaj Sayısı: 5.838
Varsayılan

sardalyayı çok taze ve tuzlanmamış olarak kullanın.
__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sardalya ve kullanımı hk. Güven ÖZYELDAN Sardalya, Akyem 19 01-01-2011 18:18
Özel olarak yapılan resim MAVİ FENER FOTOĞRAFLARIMIZ 0 20-07-2009 20:22
Hamsi,sardalya ve İstavrit avcılığı yasakları ( Mad:18 ) MAVİ FENER Resmi Avcılık Duyuruları 0 14-07-2009 11:14
SARDALYA (Sardina pilchardus) Taygun KOCABIYIK Deniz Balıkları 0 20-01-2006 18:38
SARDALYA (Sardinella aurita) Taygun KOCABIYIK Deniz Balıkları 0 20-01-2006 18:32


Saat 18:54.