![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi seni yakalamışken bir soru daha sorayım bu malzemecilerde satılan takımların sarıldığı straforlar,köpükler var ya ince tabaka olanları ,çok kullanışlı oluyorlar hem hazırlayıp poşete koyarken özellikle merada toplanırken karanlıkta uğraşmıyor insan ve iğnelerde zarar görmemiş oluyor mantara göre hem ucuz hem kullanışlı sen bilirsin diye düşündüm .bu malzemeyi bulamıyorum kim satar? ,malzemecilerde kafadan atma cevap veriyor.beyaz eşyacılardan topladıklarım dağalıyor
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Makinem bozuldu ve yeni makine almak istiyorum...YARDIM | Jeeday | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 35 | 21-08-2009 21:59 |
Alba Star Milenium 60 Makinem Bozuldu Yardım | emrereis | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 04-08-2008 23:13 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Yeni makine ve kamış... | katiti | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 21 | 24-01-2007 13:12 |