|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
yani sistem gayet saglıklı çalışıyor. yanlız ek bir bilgi vereyim hortum ilk anda hava dolu oldugunda batmadıgı için vede suya atar atmaz. anında batırmak için uç kısmına 100 gr ve yukarıya dogru her 50 cm de bir 20 gr kurşunlar monte ettim. (şemadaki taş işe yaramadı)şimdi gayet iyi oldu.hemen hortum dibe iniyor . ![]() bu arada 3 adet te kefal tuttum.. su bulanık oldugundan maalesef avcılık kesat gitti. Bu mesaj en son " 30-03-2007 " tarihinde saat 06:05 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() muvaffak abi azmak taki yavru köpekler napıyolardı iyilermidi. bende geçen hafta gittim sadece iki tane alabildik.sen arttırmışsın sayıyı sanırım 20 nisan gibi yumurtlama biter o zaman senin taktikle yaşadık ki offf offff....
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
yavrular orada.. habire milletin yanına geliyorlar.. aslında ilerliyen tarihlerde oranın arka tarafındaki sitenin içinde ki kısımda çok daha keyifli balık alınıyor. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() valla abi 20 senedir orda avlanan bir ustamın sözüydü yumurta meselesi.nisan sonu gibi biter dedi bende ona inandım demekki yemişler beni.peki abi bişey sorcam balık neden yeme karşı bu kadar iştahsız.ağustos ayıdı sanırım 3 kişi tuttuklarımız kovaya sığmıyordu şimdi neden yoktur.(sözlerim yanlış anlaşılmasın kefal hakkında fazla bilgim yoktur ilk deneyimimde gümüldürde olmuştu)
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
yeni ve ilk kez duydum ..ne kadar doğru ise.? kefal .yumurta döken sazanın yumurtalarının peşinde imiş..o yüzden başka bir şey yemiyormuş... aynı ortamda yaşıyorlar ancak sazan daha fazla dip meraklısı.. kefal tüm yaz boyunsa tüm derinliklerde geziyor. ama bu dönem ki sazanın yumurta dökme mevsimi.. kefal konusunda azmakta tık yok. |
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() tamam abi şimdi anlaşıldı konu. sanırım banada aynı şeyi anlatmaya çalıştılar
acemelik ya konuyu anlayamamışım.öyleyse nisanı beklicez heralde çıksın diye ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşımız çok iyi bilgilendirmiş teşekkürler.bende yaptığım bir yemlemeden bahsetmek istiyorum.belki sizde dnerseniz çok iyi sonuç alabilirsiniz.ince kadın çorplarını hepimiz biliriz.13 15 cm .boylarında kesin.bir ucunu düğümleyip kapatın.küçük kese görüntüsü olan çorabın içine başta sardalya olmak üzere (bu benim görüşüm)sardalye yi ezerek içine sıkşık olarak koyun ve ağırlık yapsın diye ceviz kdar bir taşı içine koyduktan sonra diğer ucunuda bağlayıp kapatın.yumruk büyüklüğünde olan bu yem toplarını (14 15 kadar olursa daha iyi olur)avlağınıza atın.yengeç v.s. çorapları yırtmazsa ve gelen balıkta o yem topunu yiyemiyeceğine göre iyice kuduracak ve sizin attığınız oltanın yemine hemen atlayacaktır.Valla bugün aklıma geldi. Daha hiç denemedim. c.tesi akşamdan balıklıova tarafına gidecem.Umarım işe yarar ya sizce.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
yine fikir geldi | mufi | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 23 | 19-08-2007 20:30 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
Bana ilginç geldi.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 02-05-2007 12:52 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |