|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() gözün aydın rauf kaptan...
gazipaşa sanırım bana alanyadan daha verimli gelmişti...umarım iyi balıklar alırsınız deneme sırasında... resimdeki balığı burada denk geliyor...yine asyadan gelen balıklardan... bakalyaro değil sanırım süleyman abi... bizde burada lokum balığı diyoruz...ama bazı balıkçılar bi çeşit gümüş balığı diyor(ama değil)... netten biraz baktım ama enteresan olan bu balığın adı bi çok farklı balıkla anılıyor... mırlan-ıskarmoz-zurna tuhaf bi durum var... burada arasıra 30-35 cm. boylarında olanlarını yakalıyoruz... ben bilimsel adını ve bi kaç yabancı ismini vereyim(umarım yanılmıyorumdur)... Saurida undosquamis Brushtooth lizardfish lizardfish Poisson-lézard 狗母 ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() rauf abi hatayda o balıktan çok çıkıyor.burada o balığa gümüş diyorlar. daha önce forumda o balığı yayınlamıştım ve ismini sormuştum cevap alamamıştım kimseden.demek lokum balığı ya da bakalorya... sayenizde öğrendim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] URL=http://imageshack.us] ![]() URL=http://imageshack.us] ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() rauf abi birşey sormak isterim , bu balık çiroz olarak yapılmaz mı? sanki daha lezzetli olur gibi geliyor ama,
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi güzel balıklarınıda hiç görmediğim balıkları da sayende görüyorum..lokum balığı adını yenı duydum. resminide yılmazın gümüşü olarak görmüştük..dişli bir balık galiba...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kocabalıktan cumartesi işkine, mercanlar ve .... | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 08-11-2008 21:06 |
03.02.2007 Karaburun Yeniliman Mercanlar | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 05-02-2008 19:28 |
kuşadasından mercanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 25-11-2007 16:43 |
10 Kg Lik Mercanlar | m_ciran01 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 28 | 14-06-2007 10:43 |