|
|||||||
| Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Kürşat abi hoşgeldin aramıza en kısa sürede tanışmak dileğiyle (hemen hemen her cumartesi faruk abimize uğrarız bizde)
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
ben aynı zamanda ticaretinide yapıyorum abi, benim malum ekmek kapısı.. ama sen geldiğinde irtibata geçelim, aramıza alır alışveriş yaptığımız arkadaşlarla tanıştırırız.. rekabet kaliteyi arttırır... abime saygılar...
KÜRŞAT VURAL 1981 A RH+ İZMİR_BUCA Nasip olursa bu sezon bundan bi tane tutucam inşallah... Aramıza katılan bayanlar olduğu için sansürü uygun buldum... ![]() iskele_bekcisi@hotmail.com'' No one live forever '' |
|||||
|
|
|
|
|
#13 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
inşallah taygun kardeşim.. yazın işim ne kadar yoğun olursa olsun mutlaka kordona gelip bir iki olta atarım.. imzanda ''KÖRFEZ KURUTAN TEAM'' yazıyo.. bakarsın beraber kuruturuz
.. önümüzdeki eylül mart dönemindede güzel organizasyonlara imza atabileceğimiz kanısındayım.. kardeşime sevgiler..
KÜRŞAT VURAL 1981 A RH+ İZMİR_BUCA Nasip olursa bu sezon bundan bi tane tutucam inşallah... Aramıza katılan bayanlar olduğu için sansürü uygun buldum... ![]() iskele_bekcisi@hotmail.com'' No one live forever '' |
|||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Tabiki tanışırız kürşat,izmire gelirsem çok tanışmak istediğim dostlarım var zaten seninlede tanışıp muhabbet ederiz,ayrıca bu işin ticaretini yapan bir akrabamda var izmirde adı sadi,eniştemin eniştesi çeşmede balıkcılık yatığını anlatmıştı eniştem...
|
|
|
|
#15 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
çeşmeye 7 yıldır hiç gitmedim selim abi.. nasip olursa yarın sabah mi mekana bakmaya gidicez çeşmeye.. anlaşma sağlarsak bu yaz kuşadası-çeşme-izmir üçgeni yapıcaz.. o yüzden çeşmeli balıkçıları pek tanımıyorum.. bi ayağım orda olursa zamanla elimizde olmadan zaten tanışırız.. malum kan heryerde çekiyo
![]()
|||||
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Guest
|
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
|
|
|
#17 | |||
|
Kaptan ![]()
|
hoşgeldiniz..........
|
|
|
|
#18 | ||
|
Guest
|
hoş geldin kürşat dediğin gibi kalıcı ve katılımcı olursun umarım...
|
||
|
|
|
#19 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Kürşat aramıza hoşgeldin kardeşim...umarım katılımcı olursun...
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
Oltacı
|
aramıza hoşgeldiniz
(bende sanki kırk yıllık üyeymişim gibi )
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|