|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle aramıza hoşgeldin, imza ayarlarını yaparsan seviniriz.
Teknede mangal güzel olur gerçekten de, ama denizde alkol alma olayına ben karşıyım. Denizin şakası olmaz... Onun dışında mangalı teknenin dışında kalacak şekilde bir ayak üzerine yerleştirmek en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Özellikle ahşap teknelerde mangalı tekne içinde yakmak ateş sıçraması olasılığı nedeniyle tehlikelidir. Bir de alan dar olduğundan dumandan kaçamazsınız. O nedenle tekne dışı en ideal yer oluyor...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tesekkürler hosbulduk imza ayarlarını da bilmiodum ama hemen ilgelenecegim!! verdigin bilgiler içinde tesekkür ediorum!! benim bi kaç sorum daha olacak!!mangal dısarda olunca dalgalardan sıcrayan damlalar mangaldaki balıklara gelmiyor mu? bi de nemden bu mangalı nasıl koruruz.?2 yaslı adam balık tutmak içi kürekli bi sandalla tabi bunun -ayriyeten motoruda var- ne kadar acılması gerekir.. oltayla tutcagı balıkları hemen tüketecegini düşünürsek ege de mayıs-eylül arası ne kadar vaktini alır ve saat kaç gb en verimli zamanı yakalarlar...mesela akşam üstü olabilir mi?
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
çupra mangal (taygun kardeşe) | dilki | Balık Yemekleri | 4 | 16-12-2008 18:32 |
teknede çipra mercan bayramı var... | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 29-11-2007 08:00 |
teknede nasıl bir kamış kullanılır | yilmaz | Kamışlarla İlgili Herşey | 10 | 17-01-2007 07:49 |