Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-05-2007, 22:29   #3
gıracemi
Kaptan
 
gıracemi kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 09.04.07
Şehir: izmir
Yaş: 43
Mesaj Sayısı: 261
Varsayılan

balığı yemeye başlamadan önce bütün yüzgeçlerini çıkarmanız büyük fayda sağlar.. bu yüzgeçlerin altında ete uzanan kılçıklar vardır, en azından onlardan kurtulur daha sonra omurgayla boğuşursunuz ısparozu bende çok severim, özellikle bu aylarda teneke üstünde hiç temizlemeden pişirip denemenizi şiddetle öneririm
__________________
KÜRŞAT VURAL
1981 A RH+
İZMİR_BUCA
Nasip olursa bu sezon bundan bi tane tutucam inşallah...
Aramıza katılan bayanlar olduğu için sansürü uygun buldum...

iskele_bekcisi@hotmail.com
'' No one live forever ''
gıracemi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez Nasıl Yakalanır?????? Taygun KOCABIYIK DENİZ AVI (TEKNEDEN) 36 01-10-2011 10:34
Gün Güzel BAlıklarda Güzel eminkaya FOTOĞRAFLARIMIZ 0 16-06-2008 15:35
çupra --- >adı güzel-tadı güzel Taygun KOCABIYIK FOTOĞRAFLARIMIZ 7 02-05-2006 20:59
çok güzel bir söz mufi TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 0 04-02-2006 03:06


Saat 00:02.