|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abinin yaptığı istatistik gibi bende baktım ve şuan saat 21.09 bir cuma akşamı ve sadece sitede ben varım..........
ne günlere kaldık........yazık yazık...............
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker abicim aslında bize birşey olduğu yok...ama sanırım herkez elinde fitille bekliyordu da sanki sadece birileri fitilin ateşlenmesine bahane oldular diye düşünüyorum...vaktiyle eteklerdeki taşlar dökülmeyince birikimlerin patlaması böyle oluyor sanırım...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Katılım konusuna gelince. Açıkçası başka sitelerle-forumlarla karşılaştırma yapmayı çok doğru bulmuyorum. Çünkü bu olay tamamen üye profilleri ve üyelerin katılımcılığı ile ilgili birşey. Benim açımda paylaşım yapan 10 kişinin olması aynı anda siteye bağlı olup hiçbir şey katmayan 500 kişi olmasından iyidir...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bize her gün bayram ****MERSİN****16/12/2008 | Wetblue | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 05-01-2009 22:48 |
neler oluyor? | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 2 | 11-01-2008 07:02 |
Sakarya Nehrinde Neler Oluyor ? | yenişehirli | Tatlı Su Balıkları | 6 | 22-09-2007 07:03 |
aselsanda ne oluyor | yilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 12-03-2007 12:14 |
balıklarımız yok oluyor | ramazanuçar | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 21-11-2006 00:00 |