|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#13 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Yazdıklarınız benim için o kadar kıymetli bilgi ki..... hani amiyane tabirle "tadından yenmez" ....... TEŞEKKÜR EDERİM... Bende sizin gibi Lüfer ve Levrek avında iki ayrı makina ve iki ayrı kamış kullanıyorum... Makina konusunda size katılmakla beraber son aldığım makinamı inşaallah bu hafta sonu kullanmak istiyorum... Sahte balık konusunda ben biraz sabit fikirliydim...Alinin Balıkları isminde özel yapım bir sahte balık kullanmaktayım.. Değişik boy ve renklerde.... Şükür ara ara yüzümü güldürüyor....... Fakat sizin gibi bir Üstadtan öğrenecek (tecrübe esas olduğu için) çok şeyim var... Siz bir sahte balık öneriyorsanız Saygıyla ve "EMİR" buyruğu içerisinde yapmaktan keyif alırım... Ne üçkağıtçıların kandırmalarıyla balıklar aldık... Toplasanız 50 tanede bende var... Verdiğiniz kıymetli bilgiler için TEŞEKKÜR EDER, SAYGILAR SUNARIM... RASTGELE üSTADIM..
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
at-çek lüfer | ismail çakır | AT-ÇEK | 24 | 17-07-2013 19:11 |
Nihayet lüfer | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 13-10-2008 00:20 |
Lüfer | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 16-06-2008 19:02 |
ilk lüfer | sbasaran | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 22-09-2006 10:44 |
Lüfer avı | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 28-08-2006 19:55 |