|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() evet sanırım balıkçılık forumlarında bir ilki gerçekleştirdik bende az sonra bilinen ama iyi balık yapan 1 2 bölge işaretliyorum
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() benim niyetim yanlış anlaşılmasın, amacım meraları saklamak değil. sadece biz kerterizleri verirken yararlanan insanlar da foruma üye olarak vs. katılımcı ve paylaşımcı olsunlar istiyorum o kadar.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Katiti,
amaçımız baştan beri "paylaşalım" sloganı olmuştur.Ayrıca,emek veren tüm arkadaşlara da buradan tekrar teşekkür etmek isterim. Haritada, arkadaşlarımız avlaklar yerlerini ekledikçe şunu farkettim,yer işaretli,ne yakalandığı veya nasıl yakalandığıda belirtilmiş,lakin kimin yakaladığı belli değil.Bu yüzden yer ekleyen arkadaşlar,"işaretleme yap" satırında bulunan başlık bölümüne kendi adlarını yazarlarsa, kimin nerelerde avlandığını görme şansımızda olur.Detay bölümünde zaten cins,gramaj,olta tipini yazmak mümkün,ne dersiniz bu fikre?
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ya ben işaretlediğim yerleri değiştir dediğimde aradığınız sayfa bulunamadı diye bir mesaj alıyorum, bu nedenle de içerisine isim yazamıyorum. bunun bir çaresi var mı?
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Sevgili Katiti,
dediğin gibi aynı denemeyi bende yaptım,zannedersem programın beta versiyon oluşundan kaynaklanıyor bu sorun.Çözüm olarak değiştirmek istediğin noktayı silip yeniden oluşturabilirsin,benim bulabildiğim tek çözüm bu oldu şimdilik,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() beyler goggle haritaya bir kaç işaret koydum
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Abi,haritaya koyduğun işaretleri paylaşıma dahil olursan ancak görebilir,bu yüzden daha öncede yazdığım gibi kayıt olman gerekir,sevgilerimle
"Linkteki harita açılınca RASTGELSİN FORUM 2006 GRUBU na katıl sütününda Bir harita grubuna katılarak o harita üzerinde işaretlemeler yapabilirsiniz. Gruba katılmanız için haritanın yaratıcısının onayı gerekmektedir,diye bir açıklama var.Katılımcı arkadaşlardan değerli katılım mesajlarını bekliyorum,sevgilerimle"
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() Selamlar,
Haritaya avlak yerlerinden bazılarını belirten arkdaşlarımızın sayısı 4 dür,oysaki 135 kere okunan bir mesajda zannedersem balığa çıkan ve avlak yeri olan kişi sayısı bununla ibaret değildir,hadi arkadaşlar korkmayın,kimse sizin avladığınız yerleri nokta atışı olarak bulamaz zaten,amaç yurdumuzda ve avrupada kabada olsa avlak yerlerinin görüntülenmesidir,sevgilerimle
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende üye Olup Işaretledim
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim harikasın
![]() aylardır katkıda bulunan ilk üye olarak seni kutluyorum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Marmariste avlanma yerleri ve balık çeşitleri | kadir | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 7 | 02-01-2012 11:42 |
Antalya-burdur-alanya kıyıdan av yerleri yardım lütfen | bilal_20 | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 22-11-2011 08:03 |
Foça Dalış Yerleri ... | ocaklar | ZIPKINLA SUALTI AVI | 10 | 12-02-2010 22:47 |
izmir avlak | social | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 25-07-2009 20:03 |
istanbul daki balık yerleri | ms1207 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 05-12-2005 17:45 |