Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 06-07-2007, 07:09   #2
Wetblue
Tayfa
 
Wetblue kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 09.02.07
Şehir: MERSİN - İSTANBUL
Yaş: 71
Mesaj Sayısı: 165
Talking Parmaklara Dikkat Ağiz şapirdatmak Serbest

Dostlar Selam, Kidemli Bekar Ve Balik Restroant Işletmecisi Vede Merakli Biri Olarak Size Tuzda Balik Konusunda Ufak Tiyolar.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

1. Tuzda Balik Için Seçilen Balik Pullu Ve Yağlı Olmalidir.
2. Ayiklamada Normal Kesi Ile Değil Galsamadan Boşaltarak Uygulama Daha Akilcidir. Kesinlikle Et Tuzla Karşılaşmayacak. PULLAR KALACAK
3. Şayet Açikta Etli Bir Bölüm Varsa Onu Hamur Yada Ufak Folyo Parçasi Ile Kapayin.
4. 5 Kg. Doğal Tuz" Turşu Tuzu Asla Rafine Tuz Değil" 3 Yumurta Beyazi Ve Yeterince Su Ile Kulak Memesi Kivaminda Yoğurulur.
5. Bu Karişim önce Tepsinin Dibine Baliklarin Tutacaği Alan Kadar Ve Bir Parmak Kalinliğinda Döşenir.
6. Her Balik Için Bir Defne Yapraği Konuçlandirilip Baliklar Bir Ters Bir Yüz Bu Tuza Yatirilir. "asla Folyoya Değil"
7. Baliklarin Içine Soğan, Sarimsak, Fesleğen, Domates Koymak Size Kalmiş Ben Sadece Fesleğeni Tercih Ederim. Baliklarin üst Kisimlarina Tekrar Defne Yapraği Koyup Tuzla Iyice Kapatiriz.
8. Sonramı? 250C Fırında 25Dk. Bekleyip Hemen Çıkarırız Çünki Zaman Geçerse Yenmez olur.
9. Show Yaparak Sertleşen Tuzu Kırıp Afiyetle Yeriz. DENEYİN.
__________________
CUMHUR
"Sıkıntılı Balıkçı"


[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

23/05/1953
Mersin/Erdemli

A Rh +
"Alkolsüz & Nicotinsiz"

Bu mesaj en son " 06-07-2007 " tarihinde saat 13:49 itibariyle Wetblue tarafından düzenlenmiştir....
Wetblue Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Balik avi avcı TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 0 21-08-2008 23:09
TUZDA BALIk pişirmek(video) Rauf Balık Yemekleri 5 21-10-2007 07:12
Sezonun İlk Balik Avi levent_izmir DENİZ AVI (TEKNEDEN) 2 09-10-2006 12:34
Balik hijacker54 TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 1 26-03-2006 08:34
Yaz Başinda Bir Balik Avi yasin bayrak FOTOĞRAFLARIMIZ 2 19-01-2006 20:08


Saat 01:16.