|
|||||||
| Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#2 | ||||
|
Miço ![]()
|
bende tutup yiyemeyenlerdenim finikede kayalık bir bölgede tuttuğum balıkları denize bağlı bir şekilde bırakmıştım mürende gel tuttuğum balıkları bi güzel ye....ipi bir çektim devasa bir müren çıktı karsıma sağlam korkmuştum 1,5 metre civarına yakın bişiydi kendi ekseni etrafında dönmeye başladı tırstım tabi bırakıverdim ipi sayemde ğüzel bi ziyafet çekti...
acemiyim o zamanlar ama şimdi napar napar mideye indirirdim heral...soda da pişirmeden önce ıslanıo diye biliyorum ama emin değilim neyse konuyu saptırmayayım...![]()
YAKALANACAK BALIK UZAKTA DEGİL; YERİNDEDİR... Selçuk Gürcan 02/07/1977 DENİZLİ lambukas@gmail.com Bu mesaj en son " 13-07-2007 " tarihinde saat 11:45 itibariyle lambukas tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
|
|
|
| Sosyal Paylaşım |
|
|