|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Baba çok önemli abiii. Rahmetli babamı özledim...
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rüzgar2 kardeşim,
Babamıza karşı mümkün olduğunca saygımızı gösterdik. Üzmemeye çalıştık. Hastalandığında yapabildiğimizce yardım ettik. Ya da bana öyle geliyor. İnşallah bizim çocuklar da bana bu kadar ilgi gösterirler yaşlandığımda... Saygılar
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aynı saygıyı bende gösterdim bende kusur etmedim ama ah o düşüncelerimiz yokmu(Genç yaşlarımıza ilk adım attığımız zamanlar) sadece onun pişmalığı.Oda herhalde yaşımızın vermiş olduğu tepkiler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar,
Babamla ne yazık ki balığa gidemedik... Çünkü o tam bir kara adamıydı. Onun 40 lı yaşlarda yaptığı şey maket evdi. Belki de bir ev alamamanın getirdiği bir özlemdi bu. Geçen ay evde otururken bunu düşündüm. Kırtasiyeden mukavva, yapıştırıcı ve birkaç paket de kibrit alıp eve geldim. İnanın, onun zamanında kibritleri poff diye yakışını, kartonları itina ile kesişini ve kibritleri bunun üzerine itinayla yapıştırışını gördüğümde içimden, "çok saçma..." diye geçirmişliğim vardır. Ama ondan 20-25 yıl sonra aynı şeyleri yapmaktan gerçekten zevk aldım. Acaba "babama mı benziyorum ben?" dedim. Fakat bir korkum var. Acaba ırmak kenarında balık tutmayı öğrettiğim oğullarım da bir gün ben ölünce oltalarını suya attıklarında beni anarak üzülürler mi?
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Senden geriye,
O mahzun gülüşün kaldı... Ne zaman aklıma gelsen, Sen tebessüm edersin, Benim se içim acır... Bu şiiri rahmetli dedem için yazmıştım.İyi avcıydı... Bu mesaj en son " 22-12-2005 " tarihinde saat 07:54 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() babam ve oğlum filmini izlediniz mi bilmiyorum ama izlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum.
ama yanınıza mutlaka mendil alın, benden söylemesi...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Zaman iLerLedikçe ÇocukLarın ßaßaLarı Hakkındaki Düşünceleri...
5 yaşında ßaßam Herşeyi ßiLir. 10 yaşında ßaßam Çok Şey ßiLir. 15 yaşında ßende ßaßam Kadar ßiLiyorum. 20 yaşında AsLında ßaßamın Sandığım Kadar ßiLgisi Yok. 30 yaşında ßir kere de ßaßamın Fikrini Sorsam Fena oLmaz. 40 yaşında Nede oLsa ßaßam ßazı ŞeyLeri ßiliyor. 50 yaşında ßaßam Herşeyi ßiLiyor. 60 yaşında Aaaaaaah ßaßam Ahhh, hayatta oLsan da Sana ßir keLime oLsun danışaßiLsem... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Birebir katılıyorum...Sen nerdesin kardeş...Kimse senden bir ara haber alamamış ..Merak ettik...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anne Babalar Lütfen Dikkat! | er35han | SAĞLIK | 8 | 27-05-2008 21:23 |