|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Kaç gr kaşık kulanmak istiyorsun ve kaşığın önünemi kurşunu takmayı düşünüyorsun bunları belirtmemişsin sevgili Serkan ben derimim,ki kaşığın üçlü kancasına tel biçiminde kurşun bulabilirsen kancanın gövdesine sar böylece kaşığın dönüşünü etkilememiş olursun yada kulandığın kaşıktan iki tane al bunların gövdelerinden bir kaşık yap böylece iki kaşığın ağırlığına ulaşabilirsin bu şekilde yapacağın kaşıkta, dönüşü engellemez burada zaten böyle orjinal tandem kaşıklar satılıyor hiç bir zararı olmaz,affına sığınarak şunları belirtmeden geçemiyeceğim aslında kaşık 20gr da olsa şayet kulanacağın kamış bu av şekline uygunsa uzağa atabilirsin yani 20gr lık kaşıkla avlanırken 20-50 gr atar bir kamış kulanırsan,40gr lık bir kaşık kulanıp 80-200 atarlı bir kamış,tan daha uzağa atarsın.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Çok teşekkürler Selim.Kancaya kurşun sarmak iyi fikir.Ben fırdöndünün üstüne takıyordum,fırlatırken birbirine dolaşma sorunu yaşıyordum.Dediğin gibi yapacağım.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Seko,
Selim dostumun yazdıklarına ek olarak şunu söyleyebilirim, devri 1:5.1 olan spin makine ile ,Albanın 602 nolu Toby 2 kaşığını, kıyıdan at-çek yaptığında yüzeyden 2 metre kadar derinliğe innektedir.Toby 4 nolu kaşık ise bunun iki katı derinliğe ulaşır,kıyının zemin durumuna bağlı olaraktaktırtmalara dikkat,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Sağol Erolcum teşekkür ederim...Turnada deneyeceğim...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Konu oldukça eski olmasına rağmen yorumlarınızı zevkle okudum..Levrek, sırtı konusunda bir çok tecrübeye sahip olduğumu düşünürken senden bir çok bilgi kapabileceğimi düşünüyorum.Çalışmaların için seni tekrar tebrik etmek ve buraya aktardığın güzel ve faydalı bilgileri için teşekkür etmek istiyorum..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sağolasın Can,
ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmaktan her zaman mutluluk duyarım,daha öncede değindiğim gibi forumumuzda sırtı çeken kişi sayısı çok az olduğundan belli başlı bir takım şeyleri yazmakla yetinmiştim,ama görüyorum ki devam etmek gerekiyormuş,önümüzdeki günlerde bu eklemeleri de yaparım.Bu sabah Sarozdan yeni geldim,dostum Farukla beraber zaman kısıtlı da olsa,sevgili Sunay kaptanın davetini kıramadık.Sadece iki sefer deneyebildik ve ancak ikincisinde çıkrığın çıkardığı çırçır seslerine ve de asılışına dayanarak takribi 4-5 Kg.lık bir sinarit takıldığını söyleyebilirim,lakin o da üçlü iğnenin azizliği ile kurtuldu,iğne normal Rapala serilerindendi,komik olan balığın değiştirmemiş olduğum bir kaç rapaladan birisine denk gelmesiydi,tavsiye olarak sizlere söyleyebileceğim bu tür avlarda iğneleri muhakkak kaliteli markalarınkisiyle değiştirin,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet iğnenin önemini bende tecrübelerimle öğrendim. Bu arada o güzel strike için üzüldüm ama bu bir maç
![]() ![]() Cumartesi gecesi saat 23.00 gibi kayınpederimle denize açılıp 8-9 kg kolyos aldık biraz uykunun ardından antalya falezlerin dibinden üçü calı balık olmak 4 sırtı çekmeye başladık.Downrigger'in alt takımına ne olduğunu bilmediğim (tahmini sirariğit ) cıkrık cıııırt etti ama daha 1/4 yolda balık kayanın altına girerek bizi oyaladı bütün takımları topladıktan sonra daldım suya ama nafıle 18 mt derinliğe inemedim ve bütün uğraşların ardından takımı balıkla beraber kaybettik Bu arada almancaya benzer soyadı olan bir arkadaşınız varmıydı ? Sanırım dowrigger konusunuda onunla yazışmıştık. Selamlar
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Stinger 31 ve Stinger 41 modellerinin 6 ila 14 numara arasındaki iğnelerden alıp elimdeki tüm yapay balıkların iğnelerini değiştirdim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sırtı yapmak isteyenler 1 | levrek | Sırtı-Seğirtme | 40 | 27-12-2011 13:33 |
Tatlı su yılan balığı ve kefal avlamak isteyenler izmir | phvedat | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 12-04-2010 21:38 |
Sirti Yapmak Nasil Olur ? | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 03-02-2007 13:46 |
Doğru Olani Yapmak | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 12:25 |