|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bu arada cahilliğimi bağışlayın ama trofe ne demek?
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() üstat tek kelimeyle mükemmelsin diyecek tek söz yok sadece hayranlıkla resimlere bakıyorum darısı bize senin gibi ustalarla balığı çıkmak olsum Allah nazardan saklasın hepsi harika
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Harikasın balıklara diyecek bir söz yok.Hepside mükemmel.
bunları zıpkınlamı avlıyorsun. şansın açık olsun. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Hoca'm birgün o aşamaya gelirsem sualtı fotoğraf makinesi alıp yakın mesafeden gözüne flaş patlatırım balıkların
![]() Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mert kardeşim cuk oturmuş. Amatör bir balıkcı içinde trofe basamağı bu olur.
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Erol sağol kardeşim...Demek bu av kanalındakiler hep trofe...Balık bol olunca trofe olmaya ne var aslında? Tut tut sal ne olacak ki... Şimdi yazayım bizim muhacir ağzıyla; ne ka balık o kadar trofe balıkçı be ya...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu durumlarda her zaman bir muhalif kişiye ihtiyaç duyulur ya ![]() Ben 5-6 yıldır balık avcılığını yaparım amatör olarak. Sizin "trofe" olarak adlandırdığınız basamağa gelmeyi inanın hiç istemem (istesem de sanırım gelemem...) Serkan kardeşimin dediği gibi av kanallarında izlediğimiz görüntüler beni hep hayrete düşürür. Acırım o tutulup da bırakılan balıklara (pardon balıklara değil, tutanlara... ![]() Kısacası sayın hocam, balık olmasa bile, balık muhabbeti ederek zevk alan benim gibi kişiler, balığı yakaladıktan sonra zor bırakır gibi geliyor bana... Siz ne dersiniz? Saygılarımla....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yalçın Değirmenci Özel Foto Albüm | Yırtık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 47 | 03-10-2012 08:41 |
foto | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 20-05-2009 01:11 |
foto albüm adapot | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 11-12-2007 18:43 |
Şans ve uğur mu yoksa gerçek mi ??? | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 09-07-2006 08:54 |