|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kusurabakmayin ama ben hicbirsey anlamadim...
Tambur yanagi ve sarma rulasi nedir? Makina nasil hasarlaniyor?SIC genelde kamis yüzüklerinde kullaniliyor saniyordum ben... selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
kiymetli balikci kardesim, soru icin tesekkur ederim.Balik avciliginda ince misinalarin avantajlari anlasildiktan sonra ince misina imalatlarina agirlik verildi .fakat bunlarinda dayanikliligi az oldugundan en son bu orgulu ipler bulundu.Bunlarda kevlardan tutun turlu turlu alasimlar var.Bunlarda cok ince, saglam ve tamburdan acilarak cikmadigi icin ileri atislarda tamburun ilerideki kenarina surterek orasini, cekerkende,misinayi saran kucuk tekerlegi kesiyor.Onun icin oralari bazi makinalarda SIC olarak yapiliyor.Iyi marka makinalara bakarsan oralarinin renginden fark edebilirsin.Selamlar. --------------------------- MISTAN BAYER 1949/KUTAHYA |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zıpkın avcılığı yapan arkadaşlarım | yilmaz | ZIPKINLA SUALTI AVI | 9 | 09-08-2009 20:59 |
organizatörlerimizin dikkatine :) | iskorpit | Organizasyonlar | 100 | 25-06-2008 22:29 |
Bilmıyenlerın dikkatine | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 17-06-2008 20:59 |
Zıpkınla balık avcılığı yapan arkadasların dikkatine | oguzkurt | ZIPKINLA SUALTI AVI | 10 | 01-10-2007 14:37 |
Taygun'un Dikkatine | Bir Dost | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 4 | 27-09-2005 04:54 |