|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() dostum sen japon balığı al..
ısıtıcı istemez.. çok uzun süre motor olmadan da yaşayabilir.. ama küçük bir fanus düşünüyorsan tek balık yeterlidir fazlası sürekli suyu değiştirmeni gerekir.. bu da hem seni hem balıklarını yıpratır.. 75lik akvaryum ilk etapta çok büyük olabilir.. 40cm yeterlidir.. ufak bir motorla lepistes yaşatabilirsin.. ısıtıcı olmasa da yaşar söylentilere bakma çok besledim ben.. küçük akvaryum alacaksan mümkün olduğu kadar küçük balık seçmelisin.. neon+beta+lepistes veya sarı prenses,black molly..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Yakup sen japon al ...japon...japon... çekik gözlüsünden olmasın .. yani kırmızı balık olanından.. beslemesi kolay..yemini ver suyu zaten içinde ..eee işte yaşar gidersiniz beraberce... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Sarı prenses'i hiç ama hiç tavsiye etmem yeni başlıyanlar için o balıklar biraz yırtıcı oluyor zarar verebiliyor betayıda tavsiye etmem o da dövüşçü ![]() Neon da görüntüsü çok güzel olan balık ama benim gördüğüm kadarıyla biraz narin balık 4-5 tane öldü bende şahsen ![]() Saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zıpkınla balık avı yardım | harslan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 6 | 15-11-2011 16:11 |
Tekneden balık avı konusunda yardım | murcey | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 08-05-2008 07:37 |
antalyalı arkadaşlar lütfen yardım | batu | Tanışma | 6 | 30-09-2007 07:44 |
acil yardım arkadaşlar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 24-07-2007 01:35 |