|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayır alıntı günahı ve sevabıyla sahibine aittir.Hatalarını tartışmakta bize düşer.Şimdi olduğu gibi.Ama tartışmıyorum çünkü Yunus balık değildir bencede...Konu sadece alıntıya müdahalede sana katılmıyorum...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Yunusun balık olduğunu sen söyleseydin kabul ederdim ben de,alıntı yaptığın yazıda görünce olmadı...Sen ne dersen de kabulümdür...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yunus balık değil de nedir peki abiii? Madem balık olmadığını biliyorsunuz o halde izah edin de okuyalım. Haaa, basitten memeli falan diye de geçiştirmeyin. Yemezlerrrr
![]() ![]() ![]() Saygılar....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu mesaj en son " 28-12-2005 " tarihinde saat 05:30 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Yav bu yunus, tıpkı Doğan görünümlü bi Şahin gibi,balık görünümlü bi memelidir...Kendisi de bu mevzuya inanmış,baş koymuş,memeli bi kardeşimizdir...Ama kendini balık sanmaktadır...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan sen de olayı Sami gibi değerlendirdin yaw. Senin mesajın olmasa bunu başka biri söylese bunu Sami yazmış derdim. Yunus ne ayak abi, meraklandım şimdi...
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Bu Yunus, sesi çağları delen ozanımız olmadığı için kendini balık sanan ayrı bi tür Ali Rıza boşver gitsin abi...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaw ben de ciddi bir konu sanıp olaya Yunus gibi daldıydım. Kusura bakmayın yaw. Muhabbete 3. lazım mı diye düşünmekten oldu bu karışma eylem. Öyle ya bu okey falan değil ki adam aransın...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim gözüme sana bilgi ararken şu çarptı ve yazmak istedim.Bana ilginç geldi.
Alıntıdır... YUNUS Yunusların kubbe biçimindeki kafa çıkıntılarının "damla"yı andıran biçiminin suyu çok daha iyi yardığı anlaşılmıştır. Bunun üzerine gemilerin çoğuna, yunus kafasına benzeyen bir pruva şekli verilmiş, bu da hızın yükseltilmesini ve yakıttan yaklaşık % 25 oranında ekonomi yapılmasını sağlamıştır. Bilim ve Teknik, Sayı 231, s.9 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Saygılar...
![]() |