|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erhan abicim öncelikle transatlantik geminizin suya inmesine çok sevindim hayırlısı olsun. Forsa lazım olursa ben her zaman buralardayım haberin olsun
![]() Ayrıca bir maruzatım var Erhan abi bu aralar pek bi zayıfladım pantolon durmuyor belimde şu zarganalardan bana bi kemer yapalım ![]() ![]() ![]() Tülay ablamda benim balığı kapmış onada selamlar saygılar Ayrıca siz bu gidişle aliağada organize balık avı örgütü kuracaksınız sanırım Süleyman abi bir yandan Nevzat abi diğer yandan şimdi birde siz dahil oldunuz yandı ortalık ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nihayet tekneye çıkacağım | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 21-09-2008 15:12 |
polyester tekneye yapışan kekomoz temizliği | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 02-11-2007 16:11 |
hayalim bu işte?tekneye atlayan balıklar:) | yasinbil42 | Videolar | 15 | 29-08-2007 22:21 |