|
Düğümler Oltamızı hazırlarken kullanılan düğümler... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı arkadaşlar çok sağlam bir fırdöndü düğümü
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Eline sağlık abicim...Senin balıkresimlerini merak ediyorum...Yayınladığın varmı sitede...Yoksa yayınla lütfende bakalım....Yoksa sende benim gibi fotoğraf çekme özürlümüsün....Ben artık karar verdim balığa f.makinasını götüreceğim.(Yeni aldımda ayıptır söylemesi)
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami kardeşim bir kaç resim yolladım siteye Serkana sor o yerlerini biliyor sana tarif eder nerelerde olduğunu.
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Düğümler 1................................................. ..............................
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Düğümler 2................................................. ......................................
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Düğümler3 .................................................. .................................................. ......
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Düğümler4 .................................................. .................................................. .............
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Düğümler 5................................................. ...............................................
![]() |
![]() |
#29 | ||
Guest
|
![]() ellerinize sağlık ...
bu düğümlere baktıktan sonra çaresiz kaldığım bazı anları düşündüm ve o anlarda attığım derme çatma düğümleri...daha sonra internette biraz araştırdım ve değişik amaçlar için kullanılan bi çok düğümle karşılaştım...o kadar çoktu ki inanın hangisini ekleyeceğime karar veremedim ve gerçekten sayıları çok fazla... ama eğer google ya da benzeri sunucularda " fishing knot " yazarak taratırsanız ilgili bi çok siteye ulaşabilirsiniz... açıklamaları yabancı dillerde ama hepsi şekillerle ve animasyonlarla açıklanmış... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() dugumler gerçekten guzel ve faydalı saolun birde lufer takımı yaparken iki iğneyi misinaya nasıl bağlandığını gösterirseniz çok sevinirim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne ve Fırdöndü Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | İğne ve Fırdöndü Bağlama | 46 | 30-08-2012 21:12 |
Makineye bağlamak için ? | western222 | Misinalarla İlgili Herşey | 10 | 16-09-2011 22:47 |
İğne ve boyları | Güven ÖZYELDAN | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 06-07-2010 13:00 |
bağlamak tüğüüne kayıt 31 Aralık 2009 son tarih | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 10-01-2010 10:40 |
CAPARİ bağlamak | Rauf | Çapariler | 27 | 25-10-2009 09:36 |