Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 30-10-2007, 19:45   #1
henesen
Oltacı
 
henesen kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 29.10.07
Mesaj Sayısı: 10
Varsayılan lambuka tarifide benden

hafta sonu yakaladığın lambukayı floto çıkartıp kılçıklarını temizledim ve derisini yüzdüm.1 bardak sütle terbiye ettim 3 saat beklettim daha sonra sütle beraber hafif pişirdim. üzerine hazırladığım sosu ekliyerek 20 dakika daha pişirdim yiyen arkadaşım fatih ve eşi çok beğendiklerini söylediler. bende ilk defa lanbuka yedim çok güzel olmuştu.SOS TARİFİ:1tencerede tere yağı ve zeytın yağı kızacak küçük küçük doğranan soğanlar ilave edilecek domates rendesi eklenecek defne yaprağı bütün olarak ilave edilecek kırmızı pul biber,karabiber,kimyon,tuz,sarımsak ve limonsuyu ekleyerek bir taşım kaynatıp balıkların üzerine dökülmeli.deneyin güzel oluyor.AFİYET OLSUN
henesen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Balık Avı Tarifi HALDUN YALIMLI Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? 11 05-11-2010 20:19
Ahtapot Ayıklama ve Pişirme Taygun KOCABIYIK Balık Yemekleri 4 25-11-2008 09:10
27 Ekim Lampuka... Anıl ÜNALAN DENİZ AVI (TEKNEDEN) 7 28-10-2007 19:43
lampuka mufi ANILAR 4 20-08-2006 12:50
Arşivden Kolyoz ve Lampuka Anıl ÜNALAN FOTOĞRAFLARIMIZ 2 04-12-2005 08:33


Saat 23:25.