|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bu konu uzun yorumlara yol açabilir bence...Herkes farklı düşünebilir doğal olarak çünkü yelpazesi geniş bir konu.Bence niyet önemli...Ne niyetle kutlarsan o dur ve kimse kimseye 'Sen bu niyetle kutluyorsun ama aslında bu budur ' diyemez... Ben yeni yıl amaçlı kutluyorum.Aramızda hristiyan arkadaşlarımız ya da ziyaretçilerimiz varsa onlarında noelleri kutlu olsun.Sevgiler sunuyorum...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan kardeşim,
Benim niyetim belli... İsteyen yorum yazar, isteyen de yazmaz. Ama sınırlamalara karşıyım. Eğer fikrinizi yazmak isterseniz değerli görüşlerinizi okumak isterim.... Saygılar...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar şunu belirtmek isterimki Günümüz Türkiye'si bu olayın adına noel değil yılbaşı olarak tanımlıyor ama işin aslı bence hani faiz yemeyiz bizler de şu bankanın kar oranına ortağız derler ya hani kar payı gibi birşey gibi geliyor bana kalırsa yılbaşında ne yapılır tombala yani parada varsa kumar içki desen su gibi eeee insanlar bir araya geldiklerinde dedikoduda alır başını gider israf dağı taşı aşar yani bu ben diim noel siz deyin yılbaşı nın insanlara sağladığı tek şey günahların başı günahların akşamı bu nedenle niyet önemlide hangi niyetle o içikiyi içiyorsun aynı şekilde bir okadarda harcamalar çoğu müslüman hindi kesiyor şimdi bunlar ne niyetle kesiyor bilmiyorum ama kurban olarak kesmedikleri kesin arkadaşlar bırakalım bu işleri ben tek şeyi seviyorum o da tatil olması şansa bak cumartesi akşamına denk geldi bu işler bana göre günah yorum sizin.......
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Bence niyet önemli...Ne niyetle kutlarsan o dur
Fikrim budur sevgili Ali Rıza...Yeni yılınızı bu vesileyle tekrar kutlarm... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan kardeşim alınma....
Senin fikrin de belli... Ama ben bir münazara yaratmak istedim... Gördüğün gibi eğer istersem yüzlerce zırva konu da bulabilirim ![]() ![]() ![]() Saygılar...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Yok sevgili kardeşim sana alınmam söz konusu olamaz.Seviyorum ben senin sohbetini ve tarzını...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu duygular karşılıklı inan ki... Yeri geldiğinde bazı ufak tefek ayrıntılarla tartışsak bile, senin samimiyetinden ve dostluğundan zerre kadar kaygı duymam ben de... Amaaa, en değerli dostlarımdan birini de yanlış bir anlaşılma ile kaybetmek bana zğır gelir... Bu sebeple yazmıştım o ifadeyi... Ben de senin, değerli eşinizin ve çocuklarınızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, nice mutlu ve huzurlu yıllara ailece ve huzur içinde erişmenizi dilerim... En içten sevgilerimle....
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sanırım yılbaşı kutlamalarını bir başka konuda yazmıştık bu nedenle bunda bunları konuşmaya gerek duymuyorum uzman kardeşim emin ol bu konudada sana kımse darılmaz kırılmaz ben bu konuda kesin tavrımı koyduğum halde herkesin yılbaşını kutladım bu saygıdır haa katılırsın katılmassın o da tarz meselesi diye düşünüyorum bilmem anlatabiliyormuyum ??anlatamıyormuyum Şu canlı yeme gelince beden 0.35 miydi 0.40 mıydı bende 0.40 var illada 0.35 olacaksa ben o ava çıkmayayım kardeşim.....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Can, önemli olan beden çapı değil işlevi
![]() ![]() ![]() ![]() Selamlar...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 09:03 |
Sis Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:50 |
Sel Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:48 |
bu nedir? | tatlısuefendisi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 01-05-2007 02:54 |
Noel Baba Virüsü | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 36 | 31-12-2005 08:19 |