|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() anıl bu günkü avımızın hesaplamalarında çıpra yoktu.. fakat bu çıpranın gelişi degişik oldu.. şöyle...
biz çağonoz yengeçi oltaya çok daha iri çıpra veya levrek için takmıştık.. kamış hafiften sallanmaya başlayınca oltayı elime aldım.. tasmaladım.. takım boş gibiydi.derken takıma bir agırlık bindi.. 2 kulaç çektim boşaldı.. takımı karaya alınca bu çıpra geldi. ama levrek tarafından ezilmiş olarak..çıpra onun için öyle mahzun mahzun duruyor..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abi , tebrikler herzamanki gibi karışık yapmışsın.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ismail arkadaşım tam gaz gidiyosun tebrikler rast gelsin.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili İsmail kaptan,
Ellerine sağlık,güzel balıklar almışsın, bizlerde <assos sivrice de havaların iyileşmesini bekliyoruz, tekrar tebrik ederim,hoşçakal. malzemeleri nereden alıyorsun,? Acar dan,(Aliden) Mercan danmı, beni tanırlar,inşallah görüşürüz.
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tebrikler İsmail kaptan yine klasını konuşturmuşsun.At cek hiç denemedim ama bunları görünce bende deneme kararı aldım. Senin kadar usta olmasamda inşallah bende denk getiririm.Afiyet olsun livarın hep böyle dolsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
18 Aralik Avi... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 08-01-2008 19:02 |
23 Aralik 2007 çeşmealti | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 27-12-2007 20:09 |