|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami bizi izlediğini biliyorum yani yalvartmak mı istiyorsun kardeşim peki seni kıran arkadaş namına ben senden özür diliyorum senin namınada o kırdığın arkadaştan daha birbirinizin yüzünü görmeden kalp kırmak yada gücenmek olurmu belki birbirinizi şahsen tanıdığınızda çok,ta iyi dostluk kurarsınız insanlar hakında hiç kimse peşin kararlı olmamalı hatasız hiç kimse yoktur çok iyi dediğin şahısların bile hataları olur önemli olan hata yapmak değil yaptığımız hatayı kabul edip hatadan dönmektir senin güzel espirilerini arar olduk tekrar yazılarını bekliyorum ben, sana bu gün izin benden 2006,da eski sami olarak forumda görmek yazılarınla neşe kaynağımız olmanı bekliyorum şayet selim abini kırmazsan tabi.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 01-01-2006 " tarihinde saat 19:02 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Seni kırmaz çünkü gerçekten çok seviyor seni...Dönecektir...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgiler karşılıklıdır Serkan
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami kardeş sen seçimini yapmıssın ne diyelim yolun açık olsun...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Yooo bu iş o kadar kolay değil Can...Kusura bakmasın kimse...Böyle durumlarda kimse pişkinlik yapmasın,babamı tanımam...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
[ Bu mesaj en son " 02-01-2006 " tarihinde saat 20:42 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamam artık bu konuyu kapatalım kimseye yararı yok bu tartışmaların.
Sami kardeşime gelince onu siteye geri döndürmek için ben kendimce yeni bir kampanya başlatıyorum bu her yazımın altında olacak sami dönene kadar isteyen katılabilir. SAMİ seni seviyoruz özletme kendini.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Sami abi seninde yuvaya döneceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum bizi o güzel yazılarından ve güzel sohbetinden mahrum bırakma.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami, her kızdığında bir yerleri terkedeceksen öncelikle bana kızdığın zamanlarda Amasya'yı terketmeliydin. Yok öyle bırakıp gitmek, dönmeni bekliyorum, bekliyoruz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese slm | bade | Tanışma | 1 | 15-12-2009 11:18 |
Teşekkürler FENERBAHÇE | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 03-04-2008 17:47 |
Çok Çok TEŞEKKÜRLER | aganta | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 15 | 23-12-2006 02:41 |