|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben bir tanıdık filan var zannettim.Mail yoluyla olduğunu bilseydim (iyi okumamışım),bu bilgiden sonra sormazsam çatlarım.Saygılar...
Nedim Yıldırım-1970/Çanakkale 0 Rh(+) Pozitif DUR YOLCU , BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR. EĞİLDE KULAK VER BU SESSİZ YIĞIN ,BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR. Bu mesaj en son " 12-02-2008 " tarihinde saat 17:17 itibariyle Teaser tarafından düzenlenmiştir.... Neden: kelime ilavesi |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu mail attığınız adres yazdığım ise bana postmaster@mail.hotmail.com dan Delivery Status Notification (Failure) konulu bir yazı geldi.Yani ileti alıcılara ulaşamamış.Halbuki alıcı,gönderen ve konu başlığı kısımlarını doldurmuştum.İki deneme yaptım.Yine sonuç aynı oldu.Yazdığım adres : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dir.Sitede başka bir adres göremedim.Bildiğiniz bir adres varsa lütfen verir misiniz?
![]() |