|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben Yılan balığının, Kipa'da levrekten daha pahalı satıldığını görüyorum.
Mordoğan yeni limanda gece sardalya ile dip oltası atarsanız metre uzunluklarda yılan balıkları çekebilirsiniz. Ben bir gece çıktığımda 14 tane yılan balığı yakaladım. Ancak bu balık tulum çıkarma yöntemi ile temizleniyor. Ben bu yöntemi bilmiyorum ve tadını da beğenmiyorum açıkçası. Yılan balığı ile ilgili önerileri, deneyimleri ve pişirme yöntemleri konusunda bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yılan Balığı | ismail2776 | Su Ürünleri | 1 | 14-06-2009 14:47 |
25/03/09 akşamı yılan balıkları | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 29-03-2009 18:25 |
Avrupa ayagi | legend1907 | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 6 | 20-11-2007 19:14 |
Balıklar, yılan balıkları,ahtapotlar | kutluhan | Tanışma | 12 | 03-04-2007 20:31 |