|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abi ben 2 kişiyim zehirlediğim okuldan bir arkadaşımda katılıcak kesin.(arada başka ufak çaplı organizasyonda olursa bu hafta sonu harici yine kesin katılımcı)
İbrahim abi foçada inanırmısın hiç fotoğraf çekilmemişiz hep video var yüklemesi çok uzun sürüyor (ttnet malesef). Daha 29 ekimde ahtapotla verdiğim amansız mücadelenin videosunu yükleyemedim artık elden cd halinde ulaştırırım ben sana ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
haydi Rastgelsin.com üyeleri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 25 | 24-03-2009 15:11 |
Antalya haydi buluşmaya...23 Aralık 2007 Pazar | Onur GÜNER | Organizasyonlar | 1 | 28-11-2008 11:39 |
Istanbullu Balicilar Haydi Buraya | RULUDAG | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 43 | 26-01-2008 08:46 |
balığa gitmeliyim | Aziz Gerzeli | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 24-07-2007 17:37 |