|
![]() |
#1 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
O denize spot vuran yerde. Benim düşüncem rapala sonuç verir model ve renk gibi konularda işin üstadı olan Erol bey yardımcı olucaktır.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hangi otelden söz ettiğinizi bilmiyorum ama dalyan'da bir otelin önünden aynı koşullarda kaşık ile (ve elle çekerek!!) dayım bir palaz almıştı geçen yaz. sanırım uygun boyda bir kaşığı da deneyebilirsiniz. onun dışında da kamit (kefal yavrusu) benzeri rapalalar iş görebilir...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
evet bende dalyandan bahsediyorum..burada geceleri avlaniliyor yani spotlar açildiktan sonra...Deniz genelde dalgali..Ben yesil ve beyaz silikon denedim sonuç vermedi...daha sonra ustunde daah cok koyu renkler olan bir rapala denedim o da olmadi,,gümüs baligi rapalasi denedim o da olmadi...siz ne tavsiye edersiniz... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
hadi levrekçiler iş başına | ramazanuçar | Deniz Balıkları | 8 | 09-10-2007 17:10 |