|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat abi Turgay abi ve İbrahim abi güzel dilekleriniz için çok teşekkürler!!!
Uzun zamandır sahalardan uzaktık bu hafta çok güzel oldu!!!Deniz ana bize cömert davrandı sağolsun!!! İbrahim abi sigara yerine metre olayını bende senin kadar destekliyorum eğer imkanlar dahilindeyse metreyi yada değişik bir ölçü aletini kullanmak daha iyi oluyor!!!Bir seferinde çok güzel bir mercan almıştım onuda sigara yerine su şişesiyle çekmeyi tercih emiştim imkanlar dahilinde bu eylemlerim sürecek ![]() Turgay abi bu hafta pazar günüde çıktık ama isparoz ve izmaritten başka birşey yakalayamadık en büyüğü avuçiçi kadardı Murat abi biz senin görüntülerinle bilendik sizdende eskisi gibi güzel raporlar bekliyoruz şansın bol livarın dolu olsun!!!!
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ufuk kardeşim güzel birgün ve av yapmışsınız. kutlarım. daha büyüklerinide yakalamanı dilerim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Ufuk kardeş tebrikler denızde olmak bu heycanı da yaşamak ve o iyotlu havayıda teneffüs etmek de güzel, iyi bir gün geçtiği anlatışınızdan belli daha bereketli günlere sevgi ve saygılarımla....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13 ocak 2009 antalya gece av raporu. | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 17-01-2009 00:34 |
09 ocak ANTALYA AV RAPORU | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 14-01-2009 09:58 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 21-01-2008 23:22 |
27-ocak alanya raporu | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 15-03-2007 22:49 |
27 OCAK Karaburun Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 31-01-2007 13:09 |