|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Aynalı Sazan
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu resimdeki sazan balığı en az 900 gram 1 kilo vardır benim tahminime göre...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() İyimser bir tahmin seninki...Selimin elindeki balık en fazla yarım kilodur...İri değil o kadar...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben selim abiyi sevdiğimden öyle söyledim.Farkettiysen balığı objektife doğru uzatmış büyük görünsün diye....Ama benim gözüm o olayı seçti en fazla senin dediğin gibi 683 gr.elektronik kantarla baktım...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Balıkçı milleti,hep yapıyoruz böyle şeyleri.Oysa ne gereği var yarım kilo olsun senin olsun değil mi ya...Fotoğrafı çeken zum da yapmış üstelik şimdi farkettim ama yarım kilodan az değil yine de...Yalnız ben olsam bu balığı resimden sonra salardım.Prensibim böyle benim...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Şimdi farkettimde balık sanki satın alınmış veya başaksı tarafından tutulmuş gibi duruyor...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Söylemeyecektim ama lafı ağzımdan söktün be Sami.Hatıra balığı bu.Resim çekilyosun akvaryuma bırakıyosun.Yabancı bi sitede gördüm,alman sitesiydi.Aynı yerde aynı balıkla yirmi küsur kişinin resmi vardı. Bir poz 2 euro, ki bi şey değil aslında, ucuz da yani...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 16:01 |
Arkadaşlar sazan balığı hakında yorumlarınızı bekliyorum | serkan arslan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 18 | 02-09-2012 22:28 |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 00:41 |
Çin Usulü Sazan Balığı | uzman | Balık Yemekleri | 8 | 13-09-2006 14:39 |