|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#13 | |||||
|
Kaptan
|
taygun kardeşim konu anlatımın çok güzel açtığın konu içinde teşekkür ederim
![]() önce şunu söyleyeyim sen ve serkan ikiniz birden benle balığa gelmeyin yoksa balığa deyilde sanki arabada oturmaya gidiyoruz ![]() ![]() tabi bu söylediklerim sadece bir şakadan ibaret yoksa sizlerle kuzey kutbunda bile balığa giderim![]() benim için harika bir gündü tabi havada biraz güzel olsaydı gelen arkadaşlarımda balıklarını tutsaydı keyfim bir o kadar daha artardı ![]() buradan öncelikle ibrahim(ibrahim35) kardeşimi tanıdığıma çok memnun olduğumu ve yanındaki arkadaşlar ilede tanıştığıma çok mutlu olduğumu söylemeden geçemem sağol ibrahim kardeşim daha iyi bir hava olmuş olsaydı çok daha güzel olacağından kuşkum olmazdı neyse sağlık olsun kardeşim birdahaki sefere ![]() ![]() necati kardeşimden bahsedilmemiş diye necati biladerim sitem etmiş senden bahsetmek bana düşüyor necoooo bak seninle telde konuşurken serkan biladerimin çektiği foto duamı ettin bedduğamı anlayamadım gerçeği acemiyim onu biliyomda![]() ![]() bu avı ben sadece ibrahimi tanımak için gerçekleştirdim yoksa böyle havada dicekler paşalar karada otlamaya çıkmış dicekler yine gitmezdim böyle bir havada sadece arkadaşlarımla tanışmak için giderim balık olmuş olmamış mühim deyilbu ilk deyildi sonda olmucak ![]() BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE ![]() ![]() KARDEŞİM SERKAN ın hakkını ödeyemem iyiki varsın kardeşim ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|
|
| Sosyal Paylaşım |
|
|