Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme > Boru Kurdu, Solucan




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 11-11-2009, 12:59   #1
Necati ARAT
Kaptan
 
Üyelik Tarihi: 14.09.09
Mesaj Sayısı: 3.142
Varsayılan

Alıntı:
Tanrıdağı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bir cam kavanoz ılık su ile doldurulur.sonra kalın tuz diye tabir ettiğimiz adi tuz suyun kıvamını sertlestirinceye kadar (ben bir su bardağına 1yemek kaşığı olarak ölçüyü kendimce buldum) karıştırılarak eritilir.sonra borularından çıkardığımız kurtlr kavanoza atılır. yaklaşık 2 saat bekledikten sonra eski bir bez üzerine alınan boru kurtları,ıslaklıkları gittikten sonra cam kavanoza alınır(kesinlikle cam kavanoz olmalıdır).bu yöntemle yemimizi birkaç ay muhafaza edebildiğimiz gibi tuzlama ve kurutma yöntemlerine nazaran dana parlak ve diri tutabiliriz.
Mustafa bey paylaşım için teşekkürler..
Emeğinize sağlık..

Bu mesaj en son " 27-02-2010 " tarihinde saat 17:26 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir....
Necati ARAT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Boru Kurdu üretimi balikcimelahat Boru Kurdu, Solucan 22 24-03-2012 15:05
Boru kurdu MAVİ FENER Boru Kurdu, Solucan 3 02-04-2011 09:33
Boru Kurdu Tuzlama paşalı Boru Kurdu, Solucan 10 07-12-2008 16:19
Boru kurdu ile kefal?? western222 Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 3 17-02-2008 20:14
Boru kurdu Anıl ÜNALAN Boru Kurdu, Solucan 11 07-12-2007 22:37


Saat 13:36.