|
Üye Organizasyonları Bireysel olarak üyelerimizin gerçekleştirdiği organizasyonların yer aldığı bölümdür. Bu bölümdeki organizasyon ve balık avı turlarının sitemiz ile ilişkisi yoktur... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sizler bu tekne ile balık tutma olayını bizlerden(yani benden)çok daha iyi bilmektesiniz.onun içinde ben herzaman sizden gelecek olan tavsiyelere göre hareket etmekten yanayım. her üye mutlaka böyle bir organizasyondan mutlu ayrılmak ister amaç herzaman muhabbet olsa bile dönüşteah keşke balıkta olsaydı dendiğini ben çok gördüm ve duydum ![]() bu yüzden senin tavsiyelerine ve senin belirlediğin bir güne denk getirebilirsek senin tecrübelerinden faydalanmış olur mutlu oluruz ![]() şimdi senden ve adnan abimizden haber beklemek zorundayız ![]() ilgin alakan ve samimiyetin için teşekkür ederim ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası Balık Avı- Barbaros Teknesinden Çupra,Mercan | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 09-11-2009 19:55 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 02-01-2009 16:28 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 22:42 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 28-11-2008 11:59 |
turgay , mendirek , BARBAROS Doğumgününüz Kutlıu Olsun | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-09-2006 09:01 |