|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Peki zargana topuyla atınca misinanın kopma tehlikesi olmuyor mu? Bir de levreği ürkütür diyorlar. Sizce?
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Selam Uğur, Aslında sorunu tam anlayamadım? Neden kopması sözkonusu olsunki? zargana topunun levreği ürküttüğünü kastediyorsan, söyleyenlerin bu sistemi deneyip denemediklerini sorgulamalısın. Arzu edersen sana sistemin çizimini yapabilirim. Aynı avlanma disiplininden bahsetmiyor olabiliriz.
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Kullanılan misina ince olduğu için atış sırasında misinası kopan birkaç kişinin mesajını okudum. O yüzden emin olmak istedim. Bir de çizim olursa çok mutlu olurum. Kendi takımlarımı kontrol etme şansım olur böylelikle. Şimdiden çok teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haklısın Veli. Misinayı iyi seçmek lazım. Yoksa gül gibi rapalalar uçuyor gidiyor denize
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At Çek Tekniğiyle Levrek Avı için Sahte Tavsiyeleri | The Lunatic | AT-ÇEK | 19 | 24-10-2011 12:48 |
levrek, çipura ve kefal için didim altınkum ve akbük'te avlak yeri tavsiyesi | kokanche | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 05-12-2008 11:55 |
misina ipi | legend1907 | Misinalarla İlgili Herşey | 3 | 19-10-2007 10:02 |
arkadaşlar sitmiz için önemli olabilir | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 13-03-2007 20:13 |
Barbados'a Levrek Için Yardim | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-04-2006 17:12 |