|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() İnşallah olmaz bunlar...Siteden bayağı adam eksilir Allah korusun.Tırstım yav...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Can'ın dediği gibi şu an deprem uyarısı yapılan yerler hakkında pek de ümitli değilim... Hiçbir önlem alınmadı. Sadece sanırım zorunlu deprem sigortası hadisesine geçildi. İnsan hayatının korunması ve olası sonuçları kurgulayan birkaç deprem senaryosu dışında birşey yapılmış sayılmaz... Umarım bir daha o günleri yaşamayız... Saygılar....
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla seko ben kocaeli depreminden yırtım sağ çıktım ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar şimdiden hakkınızı helal edin arkadaşlar
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ali deprem önlemi alınmadı kocaelide öyle bir şey yok ama hasarlı binaların çakılmaması ,fark edilmemesi için her önlem alındı binalar itinayla boyandı bu bir önlem sayılmaz mı sizce...??
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Size ne oluyo abicim deprem Amasya ve Tokatı vuracakmış.Oraların riski yok...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sayın kardeşim Seko bu dediğini SAyın başkan Şahin bey duymasın bak başkan nediyor kimse nerede olacağını bilemez müreccim değiller ya sen nerden biliyorsun nerede olacağını başkanımızı kızdırma amasya ile kocaeli arasında ne fark var hepimiz bu vatanda değil miyiz.....
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ya Arkadaşlar deprem deyince tüylerim dikleşiyor. Önlem almaya gelince bir şey yok. Serkan'ın düşünceleri çok doğru. Adamlar çıkıp milleti korkutuyor sadece. Önlemden bahseden yok. Deprem profesörleri türedi ortalıkta...
Can sen de doğrusun. Boyamak bile önlem sayılabilir. Bizim istanbuldaki evimizde oluşan çatlakları (Zeytinburnunda) bir hacı amca sıvamıştı. İşte depreme önlem bu kadardır benim memleketimde... Sevgiler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada derinlerden haber var | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 24-09-2009 11:50 |
ilginç haber.. | pene | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 22-08-2007 21:51 |
iyi haber | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 11-05-2007 06:55 |
Mutlu Bir Haber | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 28-04-2006 06:11 |
Kötü Haber | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 08-04-2006 16:04 |