|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende bunabenzer bir hikaye okumuştum Olay Almanyada sigara makinelerinde geçiyordu bunu yapanda bir türk bu arada çocukluğumda kola tenekelerinden az ateri jetonu yapmadım değil az dolandırmadım bizim ordaki atericileri
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ne yaptın Can sen? En büyük hatayı yaptın... Halbuki bunu söylemeseydin biz senin atari olayında gerçek jeton kullandığını düşünüyor, kendimizi kandırıyorduk... Cık cık cık... İtiraf etmek ne kadar yanlış bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılar....
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sen yine öyle bil sevgili Uzman kendinizi kandırmanıza gerek yok ben atariciyi kandırıyordum eee nede olsa burası itiraf arenasına döndü birde biz itiraf edelim dedik kötümü yaptık eeee kambersis düğün olurmu çorbada tuzumuz olsun yaniii
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Tamam sen jetonları güzel yapmışsın anladık ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İtiraf ediyorum suçlu oluyorum sen üstüme gelmesen artık sevgili Uzman bende konuşmayacam halaaa halah
![]() |