![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bak anlatayım sana. şöle kamış bir selam verecek ,Aleykümselam deyip yerinden fırlayacaksın,ziller dansöz oynatacak kadar çalacak,ondan sonra başlıyacak kafa atmaya,çekerken kalamnın cırrrrttttt diye sesini duyacaksın,içinden Allahım misina kopmasın,iğneden kurtulmasın diye bildiğin duaları okuyacaksın,sonra balığın su altındaki parıltısını arıyacaksın gözlerinle,kalp atışların hızlanacak,balığı aldıktan sonrada tebrikller yağacak ve kıritiğini güzel sohbetlerle yapacaksınız.Kritiğini yaparken Odun ateşinde demlenmiş çayı yudumlayacaksın (Oh beeee bir balık tutmuşkadar oldum ![]() Ancak ozaman doyuma ulaşır ve zevkten dört köşe olursun. İşte bizleri balıkçılığa bağlayan en güzel duygular bunlar bence,unuttuğum veya eklemek istedikleriniz varsa sizde yazın dostlar. rasgele.
Bu mesaj en son " 19-02-2010 " tarihinde saat 14:39 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış ve makine hakkında yardım ve yorumlarınız | ahmetceylan | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 14 | 28-02-2011 10:08 |
tavsiye bekliyorum şişme bot hakkında | massimo35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 13-03-2008 11:34 |
dam kamış ve makina | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 7 | 14-08-2007 17:14 |
cormoran makina ve kamış | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 5 | 18-05-2007 13:33 |